Missie

IncaDe ontzorgt uw bedrijf of organisatie door het incasseren van openstaande facturen en het voeren van een actief debiteurenbeheer met een menselijke maat.

Visie

IncaDe helpt bedrijven en organisaties zich te focussen op hun core business, zoals IncaDe doet waar zij goed in is. IncaDe is transparant in haar werkstijl en biedt een aanpak op maat, passend bij uw organisatie en uw debiteuren. IncaDe is oplossingsgericht, zij is erop gericht om in korte tijd tot concrete betalingsvoorstellen te komen. IncaDe kan u ieder moment informeren over de actuele stand van de openstaande facturen. IncaDe heeft een menselijke werkwijze om te zorgen dat uw klanten uw klant blijven en dat de debiteuren niet onnodig in de problemen komen.

"Wij streven naar een snelle en discrete behandeling."

Wat kan IncaDe voor u betekenen?

Het innen van facturen is één van de laatste schakels in een keten van uw dienstverlening. Tegelijkertijd ook een heel essentiële schakel om uw inkomsten zeker te stellen.
IncaDe ontzorgt bedrijven en organisaties bij het innen van uitstaande facturen. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business. Net als IncaDe dat doet.

IncaDe is een compact dienstverlenend bedrijf die u helpt om uw omzet ook echt te incasseren op een manier die niet alleen bij uw bedrijf en dienstverlening past,
maar die ook helpt uw eigen klanten op een prettige manier te behouden.

IncaDe past zich geheel aan bij de wensen van de klant. Vanuit een situatie van openstaande facturen neemt IncaDe de zorg over bij het incasseren van openstaande facturen en helpt u met een actief debiteurenbeheer om betalingsachterstanden in de toekomst te voorkomen. IncaDe heeft oog voor de menselijke maat.

IncaDe heeft ervaring met verschillende doelgroepen van debiteuren, zoals verschillende typen bedrijven in omvang en sector, maar ook verschillende type natuurlijke personen.
Om oplossingsgericht te werken, past IncaDe in overleg met u haar aanpak aan, passend bij de doelgroep. IncaDe werkt met korte lijnen en is daadkrachtig. Zij kan u ieder moment informeren over de actuele stand van zaken. Deze transparante werkwijze is kenmerkend voor IncaDe.

Op deze manier levert IncaDe niet alleen voor u als klant de best haalbare resultaten, maar denkt IncaDe mee om ook voor de debiteuren tot goede oplossingen te komen. Deze menselijke maat past bij IncaDe.

Over ons

Incade is opgericht door Thomas de Jong (links) en Ko Wolters (rechts). Thomas studeert momenteel accountancy aan de Hogeschool van Windesheim en is al jaren werkzaam in de sector debiteurenbeheer.

Ko heeft zijn bachelor Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bijna afgerond en zal hierna een master opleiding gaan volgen. Gaandeweg onze studies, en door ervaringen opgedaan in de praktijk, is ons opgevallen dat bedrijven vaak onvoldoende aandacht besteden aan het managen van hun debiteurenstand.

Door op een daadkrachtige manier op te treden als debiteurenbeheerder valt hier voor veel ondernemingen nog winst te behalen. Enerzijds zal doelgericht debiteurenbeheer lijden tot een verhoging van het beschikbare werkkapitaal. Anderzijds zullen probleemfacturen eerder worden opgemerkt en kan hier adequaat op worden
gereageerd.

Onze manier van zakendoen kan worden omschreven als professioneel, daadkrachtig en oplossingsgericht.